CS_MontageWebDEF.jpg

Welkom bij ConSenso Advocaten!

ConSenso Virtual Job Fair

ConSenso @Virtuele Jobbeurzen

Laat ons van de nood een deugd maken: als we elkaar niet in levende lijve kunnen ontmoeten, dan schakelen we over naar een virtueel jobevent. Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar ook vanop afstand kunnen verbazen. ConSenso Advocaten tekent alvast present voor de belangrijkste events.

Een date met ConSenso

Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de exacte data waar we elkaar kunnen ontmoeten. Wil je met ons kennismaken, upload dan nu al jouw CV. Kan je toch niet deelnemen aan de virtuele jobbeurs? Upload je CV en een verrassend filmpje van maximaal twee minuten. Wij kijken ernaar uit!

Enkele van onze tijgers aan het woord

Joost.jpg

Joost Van de biesen
Advocaat bij ConSenso sinds 2020

'Met mijn gat in de boter gevallen', beter kan ik het niet noemen. Als advocaat-stagiair mag ik genieten van een persoonlijke begeleiding. Je wordt geacht vanafde eerste dag actief mee te werken en dat is wat ik ook verwachtte van een advocatenkantoor.

Steffy.jpg

Steffy Mulders
Advocaat bij ConSenso sinds 2019

'Gezond verstand', dat was mijn persoonlijke drijfveer om voor ConSenso te kiezen. Hun visie op advocatuur sluit veel meer aan bij mijn idee over waar we naartoe moeten gaan. Ons beroep is een levende materie en hier merk je dit dag na dag opnieuw!

LaurensEvens.jpg

Laurens Evens
Advocaat bij ConSenso sinds 2018

"Zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak vind ik bij ConSenso echt wat ik zoek: een job waarin ik me kan uitleven in mijn voorkeursmaterie onder professionele begeleiding, maar waar ontspanning minstens even belangrijk is!"

Victoria.jpg

Victoria Roddi
Advocaat bij ConSenso sinds 2013

Wat een traject sinds 2013! Het leek alsof ik op een sneltrein stapte en er ondertussen geen halte is voorbijgegaan waar ik mij niet aan verwonderde. Een tof team, activiteiten tijdens en na de uren, continue bijscholing... Misschien wel het belangrijkste van alles: de groeimogelijkheden zijn onbeperkt!

 

Upload hier je gegevens

Upload hier je CV
Upload hier je film

Bedankt voor de inzending!

 

Hier kan je met ons afspreken!

VRG VUB - 9 november 2020 - 11-17 uur - Virtueel - DIRECTE LINK

VRG KULeuven - 16 november 2020 - 11-16 uur - Virtueel - DIRECTE LINK

    UAntwerpen  - Meer info volgt

    UHasselt -  Meer info volgt